Franchise concept

Het profiel van de ideale franchisenemer

Onze franchisenemers zijn gedreven mensen met een passie voor zelfstandig ondernemen. Door ervaring in hun branche beschikken zij over vakkennis en een eigen netwerk. Uiteraard zijn zij communicatief sterk en kunnen zij goed met mensen omgaan. Maar bovenal beseffen zij dat er zonder inzet ook geen omzet gemaakt kan worden.



Voorzieningen, tools, faciliteiten en ondersteuning

Als franchisenemer maak je deel uit van een team. In een open, no-nonsense cultuur heeft iedereen toegang tot onze gehele organisatie in binnen- en buitenland. Je maakt gebruik van onze bedrijfsdocumentatie, marketing- en verkooptools, voordelige groeps-condities, unieke productconcepten, eigen merken, actieve lokale marketing ondersteuning, gezamenlijke marketing activiteiten, handboeken. marketingplan en promotieacties. Je profiteert van de nationale accounts en leadgeneratie binnen je eigen regio.


Wij zoeken

Ambitieuze startende ondernemers die als ICT-expert hun sporen hebben verdient en nu eigen baas willen worden. Wij zoeken nadrukkelijk ook bestaande ondernemers, die al enige tijd onderweg zijn en de ambitie hebben hun bedrijf naar een hoger niveau te brengen.


Interesse?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel: +31(0)88 - 428 26 00 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.