Een Modern Workplace is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve markt

Wat is Modern Workplace?

Een Modern Workplace zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Om zo met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken. Maar ook flexibel kunnen zijn in de keuze van apparaten en apps. Hierdoor laat je ze niet harder werken, maar slimmer. De Modern Workplace, met een belangrijke cloud-component, zorgt echter ook voor een aantal nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid & compliancy. Overal moet bedrijfsinformatie gecontroleerd en beveiligd worden. Want medewerkers zullen mobiele apparaten gebruiken om toegang te krijgen tot het netwerk en gevoelige bedrijfsgegevens. Een Modern Workplace is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve markt.

Sneller, veiliger, flexibeler en toegankelijker

Samen op afstand aan een document werken is natuurlijk handig, maar de Moderne Workplace kent nog meer voordelen. Zo kunt u gezamenlijk overleggen terwijl alle leden zich op een andere locatie bevinden. Zo haalt u er tijdens de vergadering bijvoorbeeld eenvoudig voorafgaande notities bij. Bovendien houdt u in applicaties zoals Teams alle documenten bij elkaar. Dat biedt overzicht en scheelt veel zoekwerk. Een ander voordeel is dat uw devices zijn gekoppeld. Het ene moment werkt u aan uw laptop, het volgende moment werkt u thuis aan hetzelfde document op uw tablet. Ten slotte doet u nog een aanvulling op hetzelfde document met uw telefoon. Ook kunt u met de applicaties van Office 365 makkelijker communiceren. U verstuurt snel even een chatbericht in plaats van een volledige mail te typen of een collega te bellen. Bovendien ziet u in de chat meteen of de desbetreffende collega online is.

Altijd en overal werken

Werk locatie onafhankelijk. Bepaal zelf waar en wanneer u werkt en op welk device

Eenvoudig samenwerken

Eenvoudig samenwerken en communiceren via Office 365 en/of uw applicaties

Veilig werken zonder zorgen

Gegarandeerde beschikbaarheid en de kennis van onze technische specialisten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Altijd en overal veilige toegang tot uw documenten en contact met uw collega’s. Op uw kantoor, thuis of onderweg. U moet focussen op uw kerntaken. Wij regelen dat uw ICT werkt en er een stabiele internetverbinding is. Zodat u, en uw medewerkers kunnen doorwerken. Wij garanderen u de beste werkplek die bij uw organisatie past. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel: +31(0)88 - 428 26 00 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.