Zo simpel kan het zijn.

Volgens dit principe geeft ICT2MKB de mogelijkheid om alle ICT behoeften onder te brengen bij één partij: Alle ICT zaken kostenefficiënt, helder, en overzichtelijk ingericht voor grote en kleine ondernemingen.


ICT2MKB

ICT2MKB heeft meerdere vestigingen met landelijke dekking in Nederland en België.

Bent u op zoek naar een partner met een oplossing voor uw ICT gerelateerde problemen? Van netwerk bekabeling tot Voip telefonie. Van beveiliging tot maatwerk software. Onze specialisten nemen uw zorgen op het gebied van ICT volledige uit handen. Secuur, professioneel en servicegericht.

Zo simpel kan het zijn! Vraag ons gerust om meer informatie of een vrijblijvende persoonlijke kennismaking!


Oplossingen, op maat van advies tot onderhoud

Daarom richten wij ons niet enkel op levering en installatie van hard-, software en online toepassingen maar verzorgen in overleg met onze relaties complete oplossingen die wij vervolgens voor u onderhouden en beheren..

Het specialisme blijft bij de specialist

Alle ICT2MKB diensten en producten zijn beschikbaar via 1 vaste contactpersoon of systeembeheerder die op zijn beurt alle kennis die onze zelfstandige specialisten en partners inbrengen zal aanwenden voor uw specifieke bedrijfs-situatie.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel: +31(0)88 - 428 26 00 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.