Voorkom storingen, vastlopende computers en ergernis

Laat onze systeembeheerders u ontzorgen.


Systemen die gewoon werken

U wilt zich niet bekommeren om techniek, servers, software en computers; uw ICT moet gewoon werken. Met systeembeheer van ICT2MKB ontzorgen wij u volledig op het gebied van ICT. Wij zorgen ervoor dat uw computers tot in de puntjes werken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om storingen en vastlopende computers.

ICT2MKB is zich ervan bewust dat elke specifieke situatie vraagt om een passende aanpak. ICT2MKB gaat proactief te werk, zodat alle systemen blijven draaien en oponthoud zo veel mogelijk wordt vermeden. Wij zorgen onder andere voor updates en controleren op beschikbare ruimte.

Systeembeheer uitbesteden

Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB, is het in dienst nemen van een eigen systeembeheerder geen haalbare optie. ICT2MKB heeft een model ontwikkeld waarmee de taken van een systeembeheerder geheel of gedeeltelijk kunnen worden overgenomen.

Het beheer wordt na een gedegen analyse van de bestaande ICT vastgelegd in een service level agreement. Dit is een helder document met daarin een plan van aanpak. Wat kunt u van ons verwachten met betrekking tot preventief onderhoud, proactief systeembeheer en deskundige ondersteuning van de eigen ICT-medewerkers en/of gebruikers binnen uw organisatie.

Zo simpel kan het zijn

Serverbeheer

Voorkom storingen, beveiligingslekken en veroudering van uw bedrijfsservers. Onze serverbeheerders monitoren uw servers en grijpen in waar nodig.

Netwerkbeheer

Voorkom problemen met lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld. Onze netwerkbeheerders zorgen voor het goed functioneren van uw netwerken.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel: +31(0)88 - 428 26 00 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.