Overal en vanaf elke plek de optimale werkomgeving

Samen in documenten werken of online vergaderen, Office 365 is vanaf elke werkplek toegankelijk.

Office 365 Business en Enterprise

Zet een volgende stap met je bedrijf. Met de nieuwste volledig geïnstalleerde versie van Office heb je de beschikking over geïntegreerde opties voor samenwerking in combinatie met geavanceerde functies voor compliance en krachtige IT.

Volledig Office pakket alleen bij Office 365 Enterprise E3 en Office 365 Enterprise E5

Office op verschillende apparaten

Je kunt je vertrouwde Office-programma‘s op de meeste apparaten gebruiken, zodat jouw medewerkers overal kunnen werken.

Betrouwbaarheid
Je hoeft je geen zorgen meer te maken in de wetenschap dat je services gegarandeerd 99,9% beschikbaar zijn met een SLA met financiële garantie.
Beveiliging
Klantgegevens zijn veilig dankzij innovatieve beveiligingsprocedures met vijf beveiligingslagen en proactieve controle.
Privacy
Je gegevens zijn van jou. We beveiligen ze en beschermen je privacy.
Beheer
De beheerportal biedt je IT-personeel uitgebreide configuratieopties voor je services: via een onlineportal of via geautomatiseerd beheer met PowerShell-opdrachten. Je kunt je services onderweg beheren met de beheer-app.
Up-to-date
Je hoeft niet te betalen voor versie-upgrades. Deze zijn bij het abonnement inbegrepen. Nieuwe functies kunnen via configuratieopties automatisch aan gebruikers van Office 365 beschikbaar worden gesteld.
Active Directory-integratie
Beheer gebruikersgegevens en toestemmingen. Eenmalige aanmelding en synchronisatie met Active Directory.

  • Gebruik zakelijke e-mail via een uitgebreide en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is via het bureaublad of een webbrowser.
  • Gebruik archiveringsmogelijkheden en mogelijkheden voor juridische bewaring, plus onbeperkte opslag voor compliancebehoeften.
  • Met Rights Management Services kun je de toegang tot documenten en e-mail beperken tot bepaalde personen. Zo kun je voorkomen dat anderen ze bekijken of bewerken, zelfs als ze buiten de organisatie worden verzonden.
  • Host onlinevergaderingen met audio, HD-video en vergaderingen via het web. Neem met één tik of klik op de smartphone, tablet of pc van je keuze deel aan vergaderingen.
  • Zend vergaderingen op internet uit via Skype voor Bedrijven voor maximaal 10.000 mensen, die de vergadering op bijna elk apparaat via een browser kunnen bijwonen.
  • Communiceer met andere gebruikers van Skype en Skype voor Bedrijven via chatberichten en telefoon- of videogesprekken en laat via je onlinestatus weten of je beschikbaar bent.
  • Informeer je organisatie en betrek iedereen erbij met een intranet voor het hele bedrijf. Gebruik teamsites om mensen te verbinden met de inhoud, expertise en processen waardoor teamwork mogelijk wordt.
  • Maak en bewerk Word-, OneNote-, PowerPoint- en Excel-documenten vanuit elke moderne browser.
  • Synchroniseer e-mail, agenda's en contactpersonen, krijg toegang tot SharePoint-sites en bekijk en bewerk Office-documenten met Office Online via een browser op een Windows Phone of op een iOS- of Android-apparaat.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel: +31(0)88 - 428 26 00 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.