Voorkom extra kosten en haal het meeste uit uw servers

Te allen tijde uw capaciteit op de server uitbreiden en betalen voor de capaciteit die u gebruikt.


Schaalbaarheid in capaciteit

Een VPS is een volledig virtuele server die draait op het uitgebreide server netwerk YOiStructure. YoiStructure staat garant voor prestatie en toekomstige groei. Door uitsluitend te werken met hedendaagse geoptimaliseerde servers kunnen wij voldoen aan de eisen toekomstige groei. Als uw bedrijf sterk aan het groeien is of qua capaciteit schommelt, is dit de beste oplossing voor u. U kunt namelijk te allen tijde uw capaciteit uitbreiden om te blijven voldoen aan uw wensen.

Schaalbaarheid in prijs

De schaalbaarheid van onze VPS is niet alleen terug te vinden in de capaciteit, maar ook in het financiële aspect. Door gebruik te maken van onze VPS, die draait op het uitgebreide server netwerk YOiStructure, bespaart u de investering die gepaard gaan met het aanschaffen van de servers zelf. Deze kosten in veel gevallen flink oplopen. Daarnaast betaalt u enkel voor de server capaciteiten die u benut. Geen lange vaststaande bedragen, maar betalen voor hetgeen u gebruikt.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel: +31(0)88 - 428 26 00 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.