Wij helpen u met alle ICT vraagstukken

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw ICT voorzieningen stabiel en betrouwbaar zijn en blijven.


Wat mag u van ons verwachten?

Wij gaan graag een persoonlijke en duurzame relatie met u aan. Binnen onze samenwerking zullen wij u zoveel mogelijk ondersteunen en zaken uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Wij realiseren ons bovendien dat het voor elke onderneming - van klein tot groot - van het grootste belang is dat de aanwezige ICT voorzieningen stabiel en betrouwbaar zijn en blijven. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere: aansluiten van bedrijfsinternet, aansluiten beveiligingscamera', systeembeheer en hard- en software.

Zo simpel kan het zijn

Systeembeheer

ICT2MKB is zich ervan bewust dat elke specifieke situatie vraagt om een individuele en passende aanpak. Zowel systeembeheer als onderhoud en ondersteuning. Wij ontzorgen u volkomen en dragen zorg voor uw computers.

Infrastructuur en netwerkbekabeling

Voorkom storingen, vastlopende computers en ergernis. Onze systeembeheerders dragen zorg voor uw computers.

Field engineers

Site surveys, evaluaties, voorbereiding Rack en Stack' en 'Remote handen en ogen', CPE-installaties, verplaatsen en veranderingen van diensten, Datacenter, technische ondersteuning en Wi-Fi-installaties. ICT2MKB helpt u graag.

Internet verbindingen

Stabiele, betrouwbare en veilige internetverbindingen. Van advies tot en met de installatie, ICT2MKB helpt u graag!

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel: +31(0)88 - 428 26 00 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.