Van website tot grafisch ontwerp

Maar ook complete marketing en promotionele projecten met de juiste specialisten en partners.


Compleet in alle opzichten

Buiten het ontwerpen en realiseren van de feitelijke website, nemen wij u ook graag alle bijbehorende zaken uit handen. Dit betekent 1 partij voor domeinregistratie, webhosting, e-mailhosting en ondersteuning. Maar ook voor zaken zoals: social media, het laten maken van apps en op maat gemaakte software.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens onze ontmoeting bespreken we uw wensen en aansluitend ontvangt u van ons een voorstel.

Helder, overzichtelijk en met een duidelijke prijsindicatie.

Zo simpel kan het zijn

Websites

Een website die aanspreekt in uw huisstijl. Prachtig design, goed vindbaar én een makkelijk CMS.

Domein, e-mail en webhosting

Een samenwerking met ICT2MKB brengt de mogelijkheid om alle automatiseringszaken onder te brengen bij één partij. Dat geldt natuurlijk ook voor alles wat te maken heeft met Domeinregistratie of -verhuizing, het hosten van webruimte en uw e-mail faciliteiten.

CMS

Makkelijk uw websites beheren en onbeperkt uitbreiden. Met ons professionele en makkelijk te beheren CMS genaamd ‘Smart Content Management System’.

Webshops

Een professionele webshop met de juiste presentatie van de producten. ICT2MKB verzorgt het complete design en de realisatie van uw webshop.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel: +31(0)88 - 428 26 00 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.