Een website die aanspreekt in uw huisstijl

Prachtig design, goed vindbaar én een makkelijk CMS.


Vormgeving

Uw website is uw online visitekaartje. Daarom is een professionele vormgeving die perfect aansluit bij uw bedrijfsidentiteit en imago onmisbaar. Een bezoeker die verdwaalt op een website is geen tevreden bezoeker.


Responsive websites

Moderne websites passen zich aan het gebruikte formaat beeldscherm aan. Dit zorgt voor een optimale beleving op alle verschillende schermen van computers, notebooks, tablets en telefoons.


CMS

Content Management Systemen (CMS) maken het mogelijk om zelf aanpassingen aan een website door te voeren. De tijd en kosten die hiermee gemoeid gaan zijn afhankelijk van de aanwezige ervaringen en de benodigde aanpassingen, alsmede de regelmaat hiervan.


Mogelijkheden

Voor hosten, bouwen, ontwerpen en beheren van uw website zijn er talloze mogelijkheden en oplossingen. De juiste keuzes bepalen mede het succes en rendement van uw website. Wij adviseren u graag bij het maken van de, voor u, beste keuzes.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel: +31(0)88 - 428 26 00 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.