Voorkom problemen met uw internet

Stabiele, betrouwbare en veilige internetverbindingen. Van advies tot en met de installatie, ICT2MKB helpt u graag!


Zakelijke internetverbindingen

Is uw organisatie op zoek naar een professionele internetaansluiting met een zeer hoge bandbreedte, zakelijke garantie en de beste service? Haalt u op dit moment niet genoeg uit uw huidige internet oplossing qua snelheid en extra mogelijkheden? ICT2MKB adviseert en begeleidt u graag in de keuze voor een snelle en betrouwbare zakelijke verbinding. ICT2MKB heeft diverse mogelijkheden beschikbaar. Op basis van uw situatie en wens adviseren wij u om voor een bepaalde type internetverbinding te kiezen.

Aanvullende dienstverlening

Buiten de basis internetaansluiting zijn wij u ook graag van dienst met aanvullende services en producten. Zo helpen wij u graag met de inrichting van een VPN, telefonie, pin en alarm diensten. ICT2MKB biedt u een totaalpakket met alles wat er nodig is voor uw specifieke behoeften en wensen.


4G data verbindingen

4G data verbindingen zijn ideaal voor tijdelijke of back-up verbindingen. De snelheden hiervan zijn vaak hoger dan die van traditionele xDSL verbindingen.

Straalverbindingen

Als hoofdverbinding of als verbinding tussen uw verschillende gebouwen, straalverbindingen bieden een legio aan mogelijkheden.

Glasvezelverbindingen

Met de hoge symmetrische bandbreedte van een glasvezelaansluiting tot in de woning zouden diensten geleverd moeten kunnen worden die tot nu toe niet via ADSL- of coax-netwerken leverbaar zijn.

Bekabelde verbindingen

Traditionale verbindingen via DSL of Coax. Als partner van alle grote partijen kunnen wij dit voor u verzorgen van aanvraag tot installatie.

Op elke plek op aarde internet via satelliet internet.

Geen verrassingen of moeilijk te doorgronden software installaties met satelliet internet van Tooway.

Wat is Tooway breedband internet?

Tooway PRO Business satelliet internet abonnementen stellen bedrijven in staat ten volle te profiteren van de goede dekking en de betaalbaarheid van Tooway. Tooway levert Business-grade satelliet breedband ongeacht uw locatie of bestaande lokale telecominfrastructuur.

Hardware

Tooway luidt een nieuw tijdperk in op het gebied van breedband internet, zonder verrassingen of moeilijk te doorgronden software installaties. Het gebruiksvriendelijk 'plug-and-play systeem' is de ongecompliceerde weg naar breedband.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel: +31(0)88 - 428 26 00 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.