Voorkom problemen met uw netwerk en verbindingen met de buitenwereld

Onze systeembeheerders zorgen voor het goed functioneren van uw netwerken.


Netwerkbeheer

Netwerkbeheer omvat het goed laten functioneren van uw lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld. Een netwerkbeheerder kijkt naar capaciteit en functionaliteit van een netwerk. Met het complete netwerkbeheer van ICT2MKB heeft u alles onder controle.

Het is mogelijk om op afstand (remote) uw netwerken, via een veilige verbinding, te laten controleren op een juiste werking. Daarnaast is het ook mogelijk om op uw locatie controles ten aanzien van uw netwerk te laten voeren. Naast netwerkbeheer kunnen wij u helpen met een goed beheer van uw computers en het beheer van uw servers.

Een heldere beheersovereenkomst

Een overeenkomst voor preventief onderhoud en proactief netwerkbeheer garandeert snelle oplossing van problemen. Naast remote beheer komt indien nodig, binnen de afgesproken termijn een field engineer naar uw locatie. De storing aan uw server, router, desktop of laptop wordt op locatie voor u opgelost.

ICT2MKB garandeert u dat er met een servicecontract 24/7 een field engineer voor u klaar staat. Voor een vast maandbedrag bent u verzekerd van snelle adequate oplossing van mogelijke problemen.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel: +31(0)88 - 428 26 00 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.