Creëer externe werkplekken

Vanaf elke plek toegang tot bedrijfsprogramma's en data. Kosteneffectief en veilig.

Creëer externe werkplekken met SAAS

Door gebruik te maken van het SAAS principe zijn wij in staat om uw applicaties op afstand beschikbaar te maken. Uw medewerkers zijn op die manier in staat om vanaf elke externe werkplek toegang te hebben tot de bedrijfstoepassingen. In plaats van de benodigde software te kopen en bij u op locatie te draaien op kostbare hardware wordt het pakket geïnstalleerd op een VPS (Virtual Private Server) en virtueel online beschikbaar gemaakt. Aanschaf van dure licenties en bijkomende implementatiekosten worden hierdoor vermeden.

Virtualisatie ook een uitkomst voor uw onderneming?

Na persoonlijk overleg doen wij u graag een voorstel voor een passende oplossing. Hierbij ontzorgen wij u voor zover gewenst en kijken we naar de mogelijkheden voor wat betreft het volledige systeembeheer en onderhoud van Virtuele Machines, werkplekken, operating systemen en applicaties.

Belangrijkste voordelen

  • Toegang voor uw medewerkers vanaf elke werkplek op kantoor maar ook vanuit thuis en 24/7 beschikbaar.
  • Minder tijd, moeite en bedrijfsmiddelen nodig voor het implementeren, beheren en updaten van kritieke toepassingen.
  • Efficiëntere werkwijze, betere prestaties en daardoor een hogere klanttevredenheid.
  • Geen hoge investeringen maar enkel kosten voor software die daadwerkelijk gebruikt wordt in abonnementsvorm.
  • Geen zorgen over het onderhoud en beheer van de benodigde hardware. Deze draaien bij ons in het datacenter onder de best denkbare condities, omstandigheden en zorg! Uw medewerkers maken verbinding via een veilige inlogmogelijkheid.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel: +31(0)88 - 428 26 00 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.