Een snelle start van 2021? 5 zaken om aan te pakken

Een snelle start van 2021? 5 zaken om aan te pakken

Houd je ook van een no-nonsense mentaliteit, zaken aanpakken en lekker direct zijn? Lees dan vooral even door. Wie als ondernemer zin heeft om snel uit de startblokken te komen kan deze checklist, met vijf zaken om aan te pakken, vast goed gebruiken. Natuurlijk bepaal je zelf of je ze allemaal onder controle hebt.

Een snelle start van 2021? 5 zaken om aan te pakken
1. Razendsnel samenwerken

Belangrijk is allereerst om er zeker van te zijn dat iedereen op de (thuis)werkplek een razendsnelle verbinding heeft. En? Soms blijkt dat de camera tijdens een online vergadering toch uitgezet moet worden omdat er een haperende verbinding gebruikt wordt met te weinig bandbreedte.

2. Professionele communicatie met klanten

Check eens de bereikbaarheid voor jouw klanten. Hoe goed en snel worden klanten te woord gestaan nu er mogelijk minder of geen collega’s op kantoor zijn? Met onze VoIP oplossingen is het uitermate simpel om centrale telefoonnummers automatisch door te laten schakelen, zonder dat klanten merken dat zij een collega met een smartphone aan de lijn hebben. Daardoor wordt tevens de privacy gewaarborgd van persoonlijke mobiele nummers. Tevens mis je geen enkele businesskans meer.

3. Kwaliteitscertificeringen van het bedrijf

Ga je dit jaar een kwaliteitsverbetering realiseren om nog meer klanten aan jouw bedrijf te binden? Wellicht ben je bezig met NEN- of ISO certificeringen en kun je een second opinion gebruiken bijvoorbeeld op het gebied van informatiebeveiliging of privacy (AVG/GDPR).

4. Kostenbesparingen op IT

Wie een snelle start wil maken in 2021 zal ongetwijfeld ook naar de kosten kijken. In veel gevallen blijkt IT een aanzienlijk deel van het beschikbare budget op te maken. Maar heb je de kosten ook onder controle, bijvoorbeeld op het gebied van digitale veiligheid?

5. Zichtbaarheid en vindbaarheid

Hoe staat het met de huidige website? Als het goed is wordt jouw bedrijf door nieuwe klanten gevonden. Zo niet, dan kun je nog sneller uit de startblokken komen als dit goed geregeld is. Wist je al dat je hier ook voor bij ons terecht kunt? Klik maar eens op deze link als je jouw zichtbaarheid en vindbaarheid aan wilt laten pakken.

Het kan ook zijn dat je een idee hebt, maar nog geen idee hebt hoe je dit technisch uit moet voeren. Neem dan vrijblijvend contact op. Een snelle start maken kan zitten in ‘anders zijn dan anderen’ door maatwerksoftware te schrijven. Het kan natuurlijk ook gaan om het verbeteren van bestaande applicatie.

ICT2MKB | Samen uit de startblokken | Zo simpel kan het zijn

Wil jij meer weten over dit onderwerp en wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Bekijk dan onze brochure of klik op de button om contact op te nemen.