“Wat kan er echt anders in de ICT?”

“Wat kan er echt anders in de ICT?”

Met deze vraag begonnen we, alweer bijna 15 jaar geleden, ons bedrijf ICT2MKB. Vanuit eerder ondernemerschap, in andere branches, spraken we met veel ondernemers. Het viel het ons op, dat net als wij, veel mkb-bedrijven met de ICT aan het worstelen waren. De ICT werd te complex, het gaf teveel kopzorgen, of erger nog; het werkte gewoon niet! Je moet dingen niet moeilijker maken dan nodig is, dus besloten we dat het anders kon.

“Wat kan er echt anders in de ICT?”
ICT2MKB | Zo Simpel kan het zijn

Onze manier van denken en zakendoen brengen we daarom graag nog eens onder de aandacht. Je zult de komende periode veel van ons gaan horen, want we groeien en er valt daarom kennis te delen. Maar laten we eerst beginnen met drie manieren waarop we graag met je samenwerken en wat we belangrijk vinden.

1. Werken vanuit het oogpunt van de ondernemer

Dat betekent meedenken met de ondernemer en datgene leveren wat de uitdaging of het probleem van de klant oplost. Dat betekent ook dat er weleens een alternatief kan zijn voor datgene wat een ondernemer nodig denkt te hebben en gewoon ook nee durven zeggen. Dat is waar we anders in willen zijn. De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos, wat de keuze soms niet makkelijker maakt. Ook hiermee helpen wij de ondernemer en zorgen voor een breed, compleet en onafhankelijk aanbod.

2. ICT rust voor ondernemers

Ondernemers zouden zich moeten kunnen bezighouden met hun eigen business. ICT moet gewoon werken. Daarom regelen wij alle zaken die met ICT te maken hebben zodat onze klanten er geen omkijken naar hebben, door het leveren van complete oplossingen, voorzien van onderhoud, updates en beheer. Het resultaat; rust!

3. Rekening houden met de gebruiker – Eenvoud

Medewerkers zijn vaak de grootste kostenpost maar ook de motor van een bedrijf, daarom is het belangrijk om alle collega’s zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken. Dat betekent focus hebben op eenvoud in gebruik en medewerkers niet onnodig vermoeien met innovatieve toepassingen die zij niet nodig hebben voor hun dagelijkse werkzaamheden.

ICT2MKB | Zo Simpel kan het zijn

Zou daarom een van onze vestigingen in Simpelveld staan?

Een succesvolle formule onder de aandacht

We hebben besloten om twee keer per maand met al onze klanten en andere geïnteresseerden te gaan communiceren. De komende periode kun je van ons praktisch leesbare blogs en waardevolle tips verwachten. Daarin worden onder andere onderwerpen als veilig thuiswerken, efficiënter samenwerken, betere werkprocessen en commerciële groeikansen onder de aandacht gebracht.

ICT2MKB | ICT voor ondernemers

Kunnen we je na al helpen bij een uitdaging? Neem dan hier contact met ons op en laat ons weten waar we jou bij kunnen helpen.