Blijf jij zitten, terwijl je niet tevreden bent?

Blijf jij zitten, terwijl je niet tevreden bent?

Een van de twee dat ben jij. De andere is jouw ICT leverancier. Rechts of links dat maakt niet uit. Waar het om gaat is dat je ontevreden kunt zijn. Er is bijvoorbeeld veel meer beloofd dan wordt waargemaakt, je bent uit elkaar gegroeid omdat je elkaars (technische) taal niet spreekt, of jouw bedrijf is gegroeid maar het niveau van de ICT leverancier is niet mee gegroeid.

Blijf jij zitten, terwijl je niet tevreden bent?

Toch blijf je zitten waar je zit, want overstappen naar een ander die het beter doet dat is toch een hoop gedoe. Maar is dat wel zo?

Sta op!

Als twee partijen al geruime tijd niet blij met elkaar zijn, dan kun je er beter maar mee stoppen. De te nemen horde zit slechts tussen je oren. Vaak is er onvoldoende IT kennis aanwezig, waardoor wordt gedacht dat overstappen veel tijd kost en veranderingen brengt. Als gevolg daarvan wordt er gekozen om toch maar bij de huidige leverancier te blijven. Maar is dit wel verstandig? Als je niet tevreden bent met je huidige leverancier, of ze kunnen niet meer voldoen aan je eisen, is het beter om te kijken naar een nieuwe (IT) partner.

Waar willen wij graag voor gaan zitten?

Wij denken dat het succes van een bedrijf en het hebben van tevreden klanten in sterke mate afhankelijk is van de ICT, maar met alleen WiFI, een internetverbinding of moderne computers kom je er niet. Dan loop je weer het risico om op langere termijn elkaar niet meer aan te willen kijken.

Wij kijken elkaar liever recht in de ogen om te praten over de kwaliteit van jouw bedrijf, maar net zo goed over de privacy van klanten en medewerkers. Door gezamenlijk met een frisse blik te kijken naar de processen van uw onderneming en de bestaande ict inrichting, zie je vaak heel snel hoe het beter kan.

De overstap maken naar ICT2MKB?

De bedoeling is dat de ICT simpelweg werkt en dagelijks iets aan jouw werkzaamheden toevoegt. De meeste tijd van je leven ben je immers aan het werk en moet technologie in dienst staan van uw onderneming. Blijf zelf maar lekker zitten om je werk te doen, wij begeleiden het volledige overstap traject; We bedenken samen een duidelijke strategie, regelen de overstap, stabiliseren de ICT en kijken vooral naar waar het om gaat; mensen!

ICT2MKB | Technologie gaat over mensen | Zo simpel kan het zijn

Wil jij meer weten over dit onderwerp en wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Bekijk dan onze brochure of klik op de button om contact op te nemen.